SUDAR "DŽINOVA" NBA LIGE Vembanjama protiv Bobija Marjanovića, San Antonio trijumfovao uz odličnu partiju Francuza

09:00 | 28-10-2023

Košarka 0

Francuz je imao odličnu partiju

San Antonio
AP Photo

Viktor Vembanjama je draftovan ove godine kao prvi pik, što znači da su očekivanja najviša, a on je već u drugoj utakmici NBA lige pokazao da je to s pravom, gde je njegov San Antonio slavio protiv Hjuston Roketsa, za koje nastupa Boban Marjanović, sa 126:122 posle produžetka. 

San Antonio i Hjustom su podjednako otvorili meč, prvo poluvreme je i završeno nerešenim rezultatom - 52:52, da bi se potom rasplamsala borba u drugom delu igre. 

Roketsi su bili ti koji su u trećoj deonici otišli na nešto osetniju prednost, bilo je sedam poena razlike, ali, Sparsi se nisu predali, pa su u poslednjih 12 minuta i sustigli tu prednost, posle koje su otišli u produžetak.

MICIĆEVA TROJKA ZA ISTORIJSKI DEBI U NBA LIGI Bogat porogram u najjačoj ligi sveta obeležio Vasilije i pobeda njegove Oklahome (VIDEO)

U dodatnom periodu, San Antonio nije dopustio ni promil šanse Hjustonu da dođe do pobede, pošto su vodili od prvog do poslednjeg minuta.

Kod Hjustona je nastup ubeležio i Boban Marjanović, koji je proveo sedam minuta na parketu i postigao je četiri poena za to vreme, uz jednu asistenciju. Najefikasniji u redovima San Antonija bio je Devin Vasel sa 25 poena, dok je Vembenjama imao samo četiri manje. 

U Roketsima se najviše istakao Alperen Šengun sa 25 poena, dok je Fren VanVlit postigao 24.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading