ŠANSA ZA CRNO-BELE Baskonija oslabljena dočekuje Partizan u Evroligi

10:20 | 28-10-2023

Košarka 0

Ragavopulos zbog povrede propušta duel protiv Partizana

Partizan - Zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Uspeo je Partizan u četvrtak da prekine negativan niz u Evroligi i upiše drugu pobedu ove sezone. Četa Željka Obradovića savladala je Crvenu zvezdu, ali vremena za slavlje nema budući da je već u ponedeljak novi večiti derbi. Ovoga puta u ABA ligi.  

Ni tu, naravno, nije kraj izazovima koji očekuju crno-bele u narednom periodu budući da će naredne nedelje na programu biti još jedno kolo Evrolige. Partizan ide na noge Baskoniji, ali je u Humsku pred gostovanje baskijskom velikanu stigla dobra vest. 

Grčki reprezentativac Nikos Ragavopulos povredio se na treningu i neće biti u stanju da zaigra protiv Partizana. Njega čeka nešto duža pauza i očekuje se da se na parket vrati tek početkom 2024. godine. On je doiveo kontuziju lista drugog stepena, a budući da Baskoniji ne cvetaju ruže jasno je da njegovo odsustvo predstavlja ogroman problem. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

LESOR NA METI KRITIKA GRČKIH NAVIJAČA ZBOG PARTIZANA Centar iz Francuske je imao spreman odgovor na to

Tokom sezone, Baskonija je od Rogavopulosa dobijala u proseku po utakmici u Evroligi 2,8 poena i 1,2 skokova, dok je u ACB ligi taj učinak na 4,8 poena i 2,8 skokova.

Podsećamo, pitanje je da li će na kupi Baskonije protiv Partizana sedeti Đoan Penjaroja kome se već neko vreme sprema otkaz. Navodno, sve je spremno za četvrti povratak Duška Ivanovića u Vitoriju budući da se crnogorski stručnjak nedavno rastao sa Crvenom zvezdom. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading