ATAMAN NAJAVIO Treba nam još pojačanja, to je realnost

12:21 | 28-10-2023

Košarka 0

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da tim planira da dovede još igrača

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Panatinaikos u petom kolu Evrolige slavio je protiv Baskonije 95:81, što mu je bio prvi trijumf posle dva uzastopna poraza. 

Iako je PAO ove sezone oformio jak roster, Ataman je posle te utakmice govorio da klub traži nova pojačanja, posebno nakon povrede Joanisa Papapetrua, koji je morao na operaciju levog kolena. 

Grčki košarkaš neće moći da igra do kraja 2023. godine, a njegov povratak na teren se očekuje u prvih nekoliko meseci 2024. godine. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠANSA ZA CRNO-BELE Baskonija oslabljena dočekuje Partizan u Evroligi

-Nažalost, operacija Papapetrua je bila veliko iznenađenje za nas, jer je ovaj momak igrao celu sezonu prošle godine u Partizanu. Igrao je sve utakmice na Svetskom prvenstvu. Ali odjednom se povredio i otišao je na operaciju. Uznemiren sam zbog te situacije - rekao je Ataman na konferenciji za novinare.

-Realnost je da su nam potrebna dva igrača. Tražimo na tržištu. Potreban nam je krilni igač, kao i jedan igrač koji će pomoći Kostasu Slukasu lopte na pozicijima 1-2. To je naša realnost. Trenutno smo na tržištu - rekao je Ataman.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading