DERBI BROJ DVA U NOVOJ SEZONI Evo gde možete gledati meč Partizana i Crvene zvezde u ABA ligi

09:28 | 30-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana će ugostiti Crvenu zvezdu u prvom večitom derbiju ove sezone u okviru ABA lige, a ta utakmica je na programu večeras od 20 časova

Partizan - Zvezda
Alo/Marko Metlaš

Neće ovo biti i njihovo prvo sastajanje, pošto su dva tima snage odmerila pre nekoliko dana, ali u okviru Evrolige i tada je Parni valjak slavio kao domaćin sa 88:86. Petu rundu na Jadranu crveno-beli dočekuju sa maksimalnim učinkom, dok tim Željka Obradovića ima jedan poraz, od Mege u prethodnom kolu. 

To dodatno daje na značaju utakmici koja će se igrati u beogradskoj Areni, a prenos iste je omogućila Arena sport na "Premium jedan" kanalu, dok je dešavanja iz hale na Novom Beogradu moguće pratiti i putem portala Alo.rs i to uživo iz minuta u minut. 

OVO ĆE RAZBESNETI "PARTIZANOVCE" Čuveni srpski trener otkrio kako su crno-beli pobedili Zvezdu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Strateg crno-belih, Željko Obradović, kazao je pred duel da je prilično neuobičajno što će dvaput njegova ekipa za kratko vreme igrati sa večitim rivalom.

- Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde i u ABA ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i sada. Izuzetnu važnost ima utakmica. Ono što je za nas najvažnije, to je da u situaciji u kojoj se nalazimo sa povredama, svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum. Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili u evroligaškoj utakmici naši navijači. Da sve protekne u košarkaškoj atmosferi i da se nakon meča priča samo o košarci - rekao je Obradović.

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, naglasio je da će ovo biti drugačiji meč u odnosu na onaj u Evroligi.

- Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istom protivnikom. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna, daćemo sve od sebe jer nam je i ova utakmica jako važna - rekao je trener crveno-belih. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading