SADA I ZVANIČNO Dubai će igrati u ABA ligi, da li ovo znači i učešće u Evroligi?

10:47 | 30-10-2023

Košarka 0

Dubai će imati svoj tim u ABA ligi u juniorskom rangu

Avramović
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

To je ozvaničeno i mnogi to vide kao priliku da se i u seniorskoj košarci napravi ovaj upliv. 

Klub će u prvoj utakmici već igrati protiv Crvene zvezde u U19 rangu. Klubu je i napravljen profil na sajtu lige, doduše bez popunjenih podataka. 

SELEKTOR "ORLOVA" NE KRIJE ODUŠEVLJENJE Pešić podržao stvaranje profesionalne košarkaške lige Srbije

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Napravljen je i kalendar, Dubai će 21. novembra na startu gostovati Crvenoj zvezdi, pa igrati protiv Borca dan kasnije, a 23. novembra rival je Derbi. Svi mečevi igraju se u Čajetini, u okviru grupe B. 

Prema pomenutom tekstu španskog portala koji je objavljen pre nekoliko dana navodi se da bi tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uz Pariz trebalo da se priključi Evroligi u narednom periodu, ali problem je to što oni moraju da učestvuju i u takmičenju pod pokroviteljstvom najjače lige u Evropi.

Postavlja se pitanje da li je juniorski tim samo početno opipavanje pulsa za ono što sledi možda već sledeće ili u nekim od narednih sezona, a priča se čini se polako obistinjuje.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading