MORAŠ DA SE UGOJIŠ Jokić dominirao u pobedi Denvera nad Oklahomom, pa poslao urnebesnu poruku velikoj nadi američke košarke

11:24 | 30-10-2023

Košarka 0

Jasna poruka košarkašu Tandera

Nikola Jokić
AP Photo

Denver Nagetsi su u za Evropu atraktivnom terminu porazili Oklahomu Siti Tander 128:95 na pogom Nikole Jokića koji je zabeležio dabl-dabl sa 28 poena i 14 skokova uz 5 asistencija. 

Nisu Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski imali bitne role na suprotnoj strani, ali je zato drugi pik sa NBA Drafta 2022. godine imao važan zadatak. 

Čet Holmgren je nedavno tek debitovao u najjačoj ligi sveta jer je usled povrede propustio čitavu prošlu kampanju. Na pomenutom susretu ipak nikako nije mogao da izađe na kraj sa Džokerom, koji je znatno snažniji od mladog američkog igrača i ima preko 40 kilograma više u odnosu na njega. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SRBIJA U PARIZ IDE SA "DRIM TIMOM" Posle Jokića, oglasio se Bogdan Bogdanović i oduševio naciju: Igraću na Olimpijskim igrama

U jednom momentu Jokić je čak u naletu i slučajno oborio Holmgrena udarivši ga laktom, a posle meča je istakao da bi on morao da se ugoji. 

- On je veoma talentovan momak, ali ovo mu je prva godina u NBA. I dalje uči sve... Mislim da mora malo da se ugoiji, iskreno. Ali da, mislim da je njegov talenat jedinstven - izjavio je Nikola Jokić.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading