ATAMAN UDARIO RAMPU VILDOZI Argentinac višak u Panatinaikosu, neće igrati grčki derbi

14:34 | 30-10-2023

Košarka 0

Na meču protiv Olimpijakosa neće biti bivšeg igrača Crvene zvezde Luke Vildoze

Luka Vildoza
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Panatinaikos je tokom leta angažovao jednog od najboljih evropskih trenera Ergina Atamana i doveo u klub čak 11 pojačanja, ali nije sve kliknulo kako bi treba! Ubedljivo su poraženi od Olimpijakosa u Superkupu Grčke, zatim od istog rivala izgubili i na početku Evrolige u kojoj trenutno imaju skor od dve pobede i tri poraza. Sledi im novi meč protiv crveno-belih, ovog puta u grčkom prvenstvu, a Ataman je doneo važnu odluku.

Na mečevima domaćeg prvenstva mogu da igraju samo šestorica igrača iz inostranstva, pa je turski trener za meč protiv Olimpijakosa precrtao Luku Vildozu! Kako prenose mediji u Grčkoj, argentinski bek i bivši košarkaš Crvene zvezde neće igrati najveći derbi jer je višak u ekipi Panatinaikosa, a na to je možda uticala i lakša povreda koju vuče! Tim iz Atine trenutno ima sedmoricu stranaca u svojim redovima, što znači da je Vildoza jedini na kojeg Ergin Ataman neće računati.

URNEBESNO Vildoza pružio ruku Lesoru, pa odustao (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ostaje da se vidi da li bi ovakva odluka mogla da ima i neke posledice, pošto je iskusni stručnjak najavio nova pojačanja u klubu. Po Atamanovim rečima potrebna su još dva pojačanja, od kojih bi jedno pomagalo Kostasu Slukasu u organizaciji igre grčkog tima. Moguće je da je to bio signal da se više ne računa na Luku Vildozu, koji je prethodne sezone u Zvezdi imao neke blistave i neke razočaravajuće partije. 

Na početku nove sezone u dresu Panatinaikosa beleži 8,2 poena, 2,4 skoka i tri asistencije po meču u Evroligi. Najbolju partiju pružio je u četvrtom kolu protiv Makabija kada je imao 15 poena, tri skoka, četiri asistencije i tri ukradene lopte, dok je u petoj rundi protiv Baskonije ubacio samo tri poena, uz jedan skok i jednu izgubljenu loptu.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading