NEJPIR PONOVO NA UDARU Legendarni trener opleo po crveno-belima i Amerikancu

06:00 | 31-10-2023

Košarka 0

Crvena zvezda je u ozbiljnoj krizi

Nejpir i Teo
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana drugi put u četiri dana savladali su Crvenu zvezdu. Nakon trijumfa u Evroligi (88:86), crno-beli su slavili u Admiral Bet ABA ligi (98:87).

Ponovo se na meti kritika našao Šabaz Nejpir, iako je sa 23 poena bio najefikasniji igrač utakmice.

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović nije štedeo kritike na račun igrača Crvene zvezde.

- Razočaran sam igrom Crvene zvezde, naročito igrom Nejpira. Druga četvrtina je bila katastrofa, čista – rekao je Đurović.

On je zatim posebno osvrnuo na partije plejmejkera Zvezde Šabaza Nejpira, kojeg vidi kao jednog od najodgovornijih za slabu igru tima Janisa Sferopulosa.

- Ne kažem da su igrali drugi bolje, ni za jednog to ne mogu da kažem, ali Nejpir... Mnogo drži loptu, davi, igra za koš a plejmejker je, treba da razigrava saigrače. Bolomboj je imao šest šuteva za dva poena, Mitrović četiri, a Nejpir sedam. A imao je i deset šuteva za tri, ukupno 6/17 što je slabo. Poene je ubacio kad je utakmica bila gotova, sa bacanja i namirio je svoje poene. Ko nije gledao utakmicu rekao bi 23 poena za 28 minuta je dobar učinak... Vrlo slabo, ne kažem da i drugi nisu bili - izjavio je Vlade Đurović na televiziji Arena sport posle utakmice.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading