NISMO KRENULI KAKO SMO ŽELELI Simonović pred Bajern: Pravo je vreme za reakciju

16:15 | 01-11-2023

Košarka 0

Crvena zvezda sutra igra duel pred svojim navijačima nakon dve nedelje

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde sutra će od 18:30 dočekati Bajern u okviru čestog kola Evrolige. Crveno-beli nisu u najsjajnijoj poziciji nakon dva vezana poraza od Partizana i črtiri vezana poraza u Evroligi, te će sada tražiti izlazak iz krize. To smatra i krilni centar Crvene zvezde Marko Simonović.

-Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi protiv Bajerna i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju.

BOGATI PRETE, IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Bogati čuli velike vesti iz Evrolige

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza.

Simonovića nismo imali priliku da vidimo protiv Partizana u Evroligi, dok je slabiju minutažu dobio i u ABA ligi, a Sferopulos je pre utakmice sa FMP-om rekao da crnogorski reprezentativac ima virus.

-U dogovoru sa trenerom nisam ulazio u igru u meču protiv Partizana u Evroligi. Sad se osećam dobro, nadam se da ću igrati i bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje- kaže Simonović.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading