ČUO SAM DA SU "DELIJE" UZ NAS Sferopulos oduševljen podrškom navijača Zvezde

17:20 | 01-11-2023

Košarka 0

Trener Crvene zvezde pozvao je navijače da sutra podrže tim protiv Bajerna

Janis Sferopulos
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr

Crvena zvezda sutra dočekuje Bajern iz Minhena i pokušaće da se vrati na pobednički kolosek nakon dva poraza od Partizana. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pohvalio je navijače Zvezde za podršku ekipi u ovih ne baš sjajnih par nedelja za klub i pozvao ih da podrže ekipu protiv Bajerna.

-Veoma sam srećan što imamo podršku. Rekli su mi da su Ultrasi na našoj strani. Znamo da nismo uspeli u ove dve utakmice protiv rivala. Ali radimo zaista naporno. Sa novim stvarima za igrače, imamo nove stvari da poboljšamo našu igru. I da budemo što brži na parketu. Da počnemo da dobijamo važne utakmice. I veoma sam srećan što u ovom trenutku koji nije baš dobar za nas, za naš tim, naši navijači su na našoj strani. Ovako moraju da reaguju veliki timovi. I želimo da nas sutra podrže svojim glasom.

Crvena zvezda će se sa ekipom Pabla Lasa sastati sutra od 18:30 u Štark Areni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading