DONČIĆ U ARENI GLEDA ZVEZDU Luka prati sve utakmice crveno-belih

18:29 | 02-11-2023

Košarka 0

Zvezda pod imperativom pobede

Dončić
Marko Metlaš

Saša Dončić, otac Luke Dončića, gledaće meč Crvene zvezde i Bajern Minhena u okviru 6. kola Evrolige.

On je srpskim novinarima u Štark areni izneo svoje impresije o aktuelnom momentu crveno-belog tima, a dotakao se i svog sina i Nikole Jokića koji su odlično otvorili NBA sezonu.

"Treba ima strpljenja, došao je novi trener. U ekipi su zvučna imena", rekao je Saša Dončić.

Navijači očekuju Top 8 fazu Evrolige.

"Podrška navijača nikada nije bila upitna. Sa pravom veruju da će biti tako"

Joanis Sferopulos?

"Pričamo o iskusnom treneru, koji je radio u dobrim klubovima. U Makabiju se zadržao tri i po godine, što je veoma teško. Veoma je dobar trener, ali treba imati strpljenja, sačekati, da vidimo taj njegov sistem da proradi. Verujem u sve najbolje"

Tandem Teodosić – Nejpir?

"Gubiti reči o njihovim kvalitetima, nema smislia. Ali, kažem, sve je to proces. Možda svi želimo na brzinu, preko noći, ali u košarci to tako ne ide"

Luka?

"Luka gleda sve utakmice kada mu vreme dozvoljava. Ne znam da li je sada na treningu, ali ako nije, sigurno će gledati".

Dalas na početku sezone ima 4-0?

"Za početak sezone je fenomenalno. Samo se nadam da će to potrajati do kraja, ali videćemo, tamo se menja, ima uspona i padova. Ali, početak je fenomenalan."

"Mi na ovim prostorima ne shvatamo o kakvom se publicitetu radi njihovom u Americi. I ne samo Americi, nego u celom svetu. Pričamo o dva košarkaša od pet u svetu. Kada se o njima priča da će biti MVP već posle prvog kola, nema ništa lepše".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading