SFEROPULOS OPREZAN PRED BUDUĆNOST "Neporaženi su i to pokazuje njihov kvalitet"

16:40 | 04-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde sutra nastavljaju takmičenje u Jadranskoj ligi

Sferopulos
Marko Metlaš

Crvena zvezda će sutra od 19 časova u Štark Areni ugostiti lidera tabele ABA lige, Budućnost. Budućnost još uvek nema poraz, a to je kako kaže trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, dovoljan dokaz koliko su kvalitetni.

-Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, i ono što je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice.

Krilo Crvene zvezde Stefan Lazarević je pored najave meča pozvao navijače da dođu i pruže podršku ekipi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala, i pridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici.

Pred derbi kola, i trener Budućnosti Petar Mijović je izjavio da ekipa ima svoje ambicije sa kojima dolazi sutra na meč.

Crvena zvezda je u četvrtak izborila jako važnu pobedu u Evroligi protiv Bajerna, a ostaje da vidimo da lči se vratila na pobednički kolosek.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading