HANGA RAZMIŠLJA U DUHU TIMA "Svi se mučimo, ne samo Nejpir"

12:56 | 05-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Bajern, a danas igraju protiv Budućnosti za potvrdu da su izašli iz "krize"

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda je na krilima Jaga Dos Santosa i Miloša Teodosića ostvarila važnu pobedu u Evroligi, pre svega na mentalnom planu, a prvotimac Crvene zvezde iskreno ističe da nije samo Šabaz Nejpir u lošoj formi, nego cela ekipa.

DA LI JE DOS SANTOS ZVEZDIN NANELI? Sve podseća na prošlu sezonu

-- Svi se mučimo,  ne samo on. Nije recept samo jedna stvar, moramo da ostanemo zajedno, da verujemo jedni u druge. Samo tako ćemo ovo prebroditi. Frustrirajuće je kada stvari ne idu kako želite, promašujete otvorene šuteve. Morate da budete tu jedni za druge, da podržavate jedni druge, da posle promašaja pružite ruku, zagrlite saigrača. Znamo da je sezona sa novim trenerom tek počela, ovo nam je prva evroligaška pobeda sa njim na čelu. Nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Deluje da Nejpir još uvek nije našao svoju prepoznatljivu formu niti samopouzdanje koje se od njega očekuje, međutim i trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, nakon Bajerna pričao je o Amerikancu kao sjajnom igraču i momku kojeg trenutna forma poprilično pogađa i muči, ali je istakao da je on igrač koji ume sam da povuče ekipu, te da mu treba pomoći da vrati svoje samopouzdanje.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading