ATLANTI PRIPALA DRAMA PROTIV ORLANDA Bogdan ušao sa klupe i pružio odličnu partiju, Janisovih 54 poena nedovoljno Milvokiju (VIDEO)

08:40 | 10-11-2023

Košarka 0

Nova odlična partija kapitena srpske reprezentacije

Bogdan Bogdanvoić
AP Photo

Bogdan Bogdanović je jedini od srpskih košarkaša izlazio na parket u noći između četvrtka i petka u NBA ligi, a zabeležio je i sjajnu partiju i dao doprinos pobedi Atlante nad Orlandom od 120:119 u utakmici koja je odigrana u Meksiku. 

Bogdanović je meč počeo sa klupe, a za 28 minuta na parketu upisao 15 poena uz 4 skoka i 3 asistencije. 

Iz igre je šutirao 54 odsto, ukupno 6 od 11, od čega je 3 od 6 bilo za tri poena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bogdan je pogodio dve izuzetno bitne trojke u momentima kada je Atlanta topila prednost, od čega je jedna bila na nestvarnu asistenciju Treja Janga koji mu je loptu dodao iza leđa i ostavio ga otvorenog, što Bogdanović ne prašta.

Trej Jang je briljirao na ovom meču sa 41 poeom uz 8 asistencija, 4 skoka i 3 ukradene lopte. Doprinos pobedi dali su i Džejlen Džonson sa 19 poena i 8 i Dežonte Marej sa 16 poena. 

JOKIĆ PONOVO UŠAO U ISTORIJU Ovo su jedino dva superstara NBA lige uspela pre Džokera

Kod Orlanda se istakao Džejlen Sags sa 21 poenom, a pratio ga je Paolo Bankero sa 17.

Atlanta je ovom pobedom zauzela četvrto mesto na istočnoj konferenciji sa skorom 5 pobeda i 3 poraza, dok je Orlando na 7. mestu sa skorom 4:4.

U drugom meču dana Indijana je savladala Milvoki sa 126:124, a taj meč je obeležio nestvarni Janis Adetokumbo, koji je postigao 54 poena uz 12 skokova. 

Ali, ni to nije bilo dovoljno Milvokiju da dođe do pobede. Kod Indijane su tri igrača bila posebno raspoložena. Tajris Halibarton je uz 29 poena imao i 10 asistencija i 6 skokova, Benedikt Maturin je ubacio 26 poena uz 11 skokova, a Majls Tarner je imao 21 poen uz 6 skokova i 4 asistencije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading