TO JE ZVEZDIN VELIKI PROBLEM Dok drugi napadaju Nejpira, legendarni stručnjak kritikuje OVOG igrača

07:41 | 11-11-2023

Košarka 0

Crveno-beli su opet izgubili u neizvesnoj završnici

Košarka
EPA

Ne ide, pa ne ide, košarkaši Crvene zvezde bili su na pragu velikog iznenađenja protiv Barselone, ali su lošim potezima u finišu ispustili veliki skalp, pa su Katalonci slavili 86:81.

Ponovo je na udaru Šabaz Nejpir koji je odigrao još jedan meč ispod nivoa. Ipak, proslavljeni košarkaši stručnjak Vlade Đurović kritikovao je Rokasa Gedraitisa.

- I Gedraitis, doveden je tu kao šuter, kao sigurna trojka, neko ko ima 15 poena u rukama, bar bi trebalo da ima. Odličan je šuter, trči, skače, ali ne igra na tom nivo - rekao je Đurović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Veliki problem Zvezde predstavlja šut za tri poena.

- Dobijene su dve utakmice kod kuće, treba dobiti i na strani. Ne mislim na ABA ligu tu, koliko pričam o Evroligi. Mijović je podneo ostavku protiv Budućnosti, delom zbog poraza od Zvezde. U svakom slučaju, Zvezda mora da igra bolje, da ima bolje procente šuta za tri, šutira oko 30 odsto, to nije problem, to je moderno, problem je da ubaci to. Ako bude pogađala, može da napravi dobar rezultat. Zvezda ima mnogo poraza u Barseloni, bolje im je sa Realom nego sa Barsom, Zvezdina pobeda tamo bila bi pravo čudo, baš su joj ta čuda potrebna. Asvel, Bajern, to ne može da se računa, mora da dobije u Istanbulu Efes ili Fenerbahče, teško je, ali nema druge - objasnio je srpski trener.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading