AKO ZVEZDA NE IZAĐE, NEKA BUDE 30:0 Sramno saopštenje Hrvata, oglasili se navijači, sprema se veliki haos

07:42 | 12-11-2023

Košarka 5

Skandalozno saopštenje Zadrana

Zadar

Nakon napada na delegaciju Crvene zvezde u Zadru u kome je povređen jedan član upravnog odbora beogradskog kluba, kao i dva novinara i jedan prijatelj kluba sada su se oglasili i navijači Zadra. Nakon obraćanja Košarkaškog kluba Zadar u kome se potvrđuje incident, pa onda i drugog saopštenja crveno-belih upućeno na reakciju ABA lige. 

Sada su se na fejsbuk stranici "KK Zadar fans" oglasili i navijači u postu pod naslovom: "Zvezda na sve načine pokušava da se utakmica odigra pred praznim tribinama".

- Još je ostalo 2.861 ulaznica u prodaji. Krešin dom bit će krcat! 9.000 navijača u paklenoj atmosferi dočekuje Crvenu zvezdu koja se trese pod nogama! Ako igrači Zvezde ne izađe na parket očekujemo registrovanje utakmice 30:0 u korist Zadra. Prodaja preostalih karata počinje ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik - stoji u objavi navijača Zadra, bez ikakve osude divljačkog napada na novinare i članove delegacije Zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zadar ABA liga/KKZadar

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Utakmica sedmog kola ABA lige između Crvene zvezde i Zadra zakazana je za 17 časova u dvorani "Višnjik", a ostaje da se vidi do početka meča da li će na kraju biti odigrana pred navijačima ili pred praznim tribinama. Pred ovu utakmicu navijačka grupa "Tornado" je objavila saopštenje još u sredu, a njega prenosimo u celosti. 

- Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijski odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige. NAPRED ZADAR! - piše u saopštenju "Tornada". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(5)

Loading
Nebojsa

12.11.2023 09:09

Predlazem da se u zaostalim i zatucanim sredinama poput Zadra vise ne odrzavaju medjunarodne utakmice, jer ljudi koji tamo zive ocigledno nemaju ni mentalni sklop ni profesionalnu odgovornost da iznesu te utakmice.

Bole

12.11.2023 09:12

Kakav bre Zadar, nek dodju u svako Sumadijsko selo pa da vide kako se docekuju gosti. Boze oprosti im, nisu krivi sto su glupi, a i to je valjda ta Evropa.

Mile

12.11.2023 09:15

Niste u stanju vi to da uradite zvezda je za vas nešto što možete samo da sanjate pa da vam cela hrvacka dođe na utakmicu.Zvezdi će tek onda biti merak da vas razbuca nikad od vas neće biti košarkaša.

Сава

12.11.2023 10:33

Замислите да су Звездини навијачи овако напали Немачке Новинсре и претукли их Звезда би била суспендована, овако ником ништа без казне.

Boki

12.11.2023 10:36

Valjda se sa 20:0 registruju utakmice, a ne sa 30:0.