NAPRAVLJENE SU SAČEKUŠE Objavljene fotografije Srba koji su pretučeni u Hrvatskoj (FOTO)

14:00 | 12-11-2023

Košarka 0

Nebojša Čović izneo detalje

Košarkaši Zvezde
KK Crvena zvezda

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović jutros se oglasio na TV Prva i govorio o stanju povređenih novinara u Zadru koje su pretukli u Dalmaciji. U isto vreme, puštene su i fotografije novinara Mozzartsporta.

Navijači Zadra su prvo napali dvojicu novinara nešto posle 18.00 časova, a sat vremena kasnije napadnut je i član Upravnog odbora Crvene zvezde koji je u tom trenutku bio u društvu jednog prijatelja.

Podsetimo, oni su zajedno sa Zvezdinom ekspedicijom, doputovali iz Barselone na meč 7. kola ABA lige, Zadar - Crvena zvezda. 

Jutro nakon incidenta Nebojša Čović je govorio o svemu u uključenju na televiziji Prva, a tom prilikom su i objavljene fotografije povređenih srpskih novinara. Na fotografijama se vidi da su oni zadobili povrede lica i glave.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Čović je objasnio kako je došlo do napada, a istakao je da je hrvatska policija korektno obavila svoj posao.

- Očigledno su ljudi "tipovani", imamo i informacije da su fotografisani na aerodromu, kako je ko ulazio u taksi, tako je javljano da su krenuli, gde idu i ko će u kom hotelu odsesti i na taj način su pravljene određene sačekuše - rekao je Čović između ostalog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading