MORAO JE DA SE OGLASI Vildoza progovorio o navodima da napušta PAO, ovo je prava istina

15:40 | 18-11-2023

Košarka 0

Argentinac Luka Vildoza morao je da se oglasi i otkloni dileme o odlasku iz Panatinaikosa

Luka Vildoza
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

U medijima je plasirana informacija da je nekadašnji igrač Crvene zvezde nezadovoljan, te da bi mogao da napusti Atinu, ali je on istakao kako to nije istina.

- Samo sam bio radoznao ko je ovo napisao u štampi, ali nije me briga. Imam trogodišnji ugovor ovde i želim da se takmičim ovde. Želim da pokažem svetu šta mogu i da uradim ono što tim treba. Naravno da sam bio jako srećan u Crvenoj zvezdi prošle godine, nedostaje mi Beograd. Dobro sam se proveo,dali su mi priliku da se vratim u Evropu i pokažem stvari. Volim ih. Ali, sad sam ovde. Volim Panatinaikos i srećan sam ovde - istakao je Vildoza, a zatim se osvrnuo i na utakmicu u kojoj je njegov tim savladao Virtus sa 90:76:

ZANIMLJIVA SCENA NA TAJM-AUTU Žoc povisio ton, a Aleksa se uhvatio za glavu, evo šta se dogodilo (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ponekad ne treba da igramo mnogo minuta da bismo pokazali kakvi smo igrači. Kendrik Nan je to pokazao u prvom poluvremenu, ja sam to uradio u drugom. Matijas Lesor nije bio tako dobar u prvom poluvremenu ofanzivno, ali je kasnije pokazao karakter, pokazao je kakav je igrač. Naravno, bili su važni i Kostas Slukas i Dinos Mitoglu, kao i svi ostali. Svi igraju dobru i efikasnu košarku, i srećan sam zbog toga.

Dakle, od odlaska Vildoze iz Panatinaikosa, bar trenutno, nema ništa, tako da Argentinca nećemo gledati u Beogradu u dresu Crvene zvezde ili čak Partizana pošto se u javnosti pojavila priča da je ponuđen crno-belima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading