JOVIĆ SE PRAVDAO AMERIKANCIMA Nikada to ne bih rekao, izvrnuli su moje reči...

22:00 | 27-11-2023

Košarka 0

Košarkaš Majami Hita Nikola Jović našao se u prilično neprijatnoj situaciji u svom klubu, zbog izjave koju je dao srpskim medijima, a koja se odnosi na njegov status u ekipi

Nikola Jović
AP Photo

Srpski reprezentativac je "spornu" izjavu dao za "MaxBet radio" i emisiju "60 minuta sa Vladom i Acom", gde je navodno rekao kako "ne vidi svetlo na kraju tunela". 

To se odnosilo na njegov status u timu sa Floride, za koji je ove sezone odigrao svega tri utakmice, a z međuvremenu je poslat i na pozajmicu u filijalu Majamija u G ligi.

- Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno - rekao je Jović u nedelju za "MaxBet".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NAVIJAČI MAJAMIJA SU OVO ČEKALI Nikola Jović konačno na parketu posle povratka iz razvojne lige

Međutim, dan kasnije je mladi srpski košrarkaš od američkih kolega dobio molbu da pojasni ovu svoju izjavu, na šta je Jović pokušao da se opravda.

On je istakao da njegove izjava nije preneta na pravi način, te da su njegove reči "izvrnute" u pomenutom intervjuu.

- Nikada ne bih rekao tako nešto. Rekao sam nekoliko stvari iz tog intervjua, ali su oni to loše preneli. Izvrnuli su reči. Rećiću i sada na engleskom, da budem jasan. Ovaj tim igra sjajno i bez mene, pa je u tom kontekstu rečeno da ne vidim svetlo na kraju tunela, jer nema svrhe mene ubacivati u tim kada igramo dobro. I ja to razumem potpuno - rekao je Jović i dodao:

- Druga stvar koju sam rekao, vezano za G ligu, rekao sam da bi bilo bolje za mene da igram tamo, jer bih napredovao. Znam da će oni prevesti kako žele, ali i vi ovde znate da ja nikada ne bih rekao nešto tako. Poštujem sve ljude ovde u ekipi. Nikada ne bih nikoga omalovažio odavde. Ako bih ikada imao problem sa nekim, onda bih otišao i rekao mu to u lice. Nikada ne bih to radio preko medija- istakao je Jović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading