POKAZUJU MI LESOROVE KLIPOVE Kaboklo: Želim da budem kao on

16:02 | 28-11-2023

Košarka 0

"Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem ovom timu da pravi velike uspehe"

Bruno Kaboklo
Foto: Printscreen Youtube

Bruno Kaboklo stigao je kao poslednje pojačanje KK Partizan i odmah se nametnuo kao neko od koga će crno-beli imati ogromne koristi. Od debija u Minhenu, Kaboklo ima samo dobre utakmice u Partizanu.

-Svi još uvek učimo kako da igramo jedni sa drugima, ovo posebno važi za mene zbog toliko različitih opcija koje imamo sa različitim postavama. Pogledajte samo postavu sa Smajlijem kada igra nisko krilo. On je neprestano u mismeču, možemo na brojnim pozicijama da stvorimo takve situacije. Možemo tako da kaznimo mnoge timove, samo moramo da igramo kocentrisano jer je uvek potreban fokus zbog raznih akcija koje je trener pripremio.

Ipak, još uvek se nije u potpunosti adaptirao.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Teško je jer sam stigao usred sezone, definitivno je drugačije u odnosu na sva ranija iskustva zbog velikog kvaliteta protivnika, saigrača... Svega. Jednostavno je veći izazov. Sve je ovo novo za mene, ali uživam u procesu. Učim svaki dan i nadam se da ću moći da pomognem ovom timu da pravi velike uspehe.

Priznaje da bi želeo da u Partizanu ima slično iskustvo kao što ga je imao Matijas Lesor, jedan od najvećih ljubimaca "grobara" iz prošle sezone.

-On je utabao put kojim želim da idem dok sam u Partizanu. Znam da ga mnogo vole ovde, trener mi pokazuje video-klipove šta je sve radio dok je bio u Partizanu, sjajan je bio. Učim i od Lesora. Želim da imam sličnu ulogu kao on, a to žele i treneri. U četvrtak očekujem borbu. Igramo na svom terenu što je uvek velika prednost. Nadam se naravno pobedi.

Partizan u četvrtak od 20:45 dočekuje Panatinaikos u okviru 11. kola Evrolige u Štark areni.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading