ZNAM KAKO MOŽE DA IGRA AKO MU SE DA VREMENA "Sada svi sumnjaju u Nejpira, ali ako je u formi, na nivou je Majka Džejmsa"

13:49 | 30-11-2023

Košarka 0

Litvanac Arturas Gudaitis smatra da Zvezdinom Amerikancu Šabazu Nejpiru treba dati vremena jer je reč o strašnom igraču

Šabaz nejpir
Alo/ Marko Metlaš

Šabaz Nejpir se ne nalazi trenutno u zavidnoj formi i još uvek se traži u Crvenoj zvezdi. Navijači i dalje  iščekuju da igrač kao što je on pokaže svoj pun potencijal na terenu a utisak je da kada proigra Nejpir proigraće i Crvena zvezda na mnogo većem nivou.

Letos je došao kao najveće pojačanje i lider ekipe, međutim, to trenutno ne izgleda kao što je zamišljeno, a bivši igrač Žalgirisa, Olimpije Milana i Panatinaikosa Arturas Gudaitis za podkast Donatasa Urbonasa istakao je o kakvom se igraču radi, te da ga vredi čekati, jer kako kaže, kada je u formi na nivou je Majka Džejmsa.

- Za mene, on je na nivou Majka Džejmsa. Kada je u formi, veoma je talentovan i vešt. Može da vidi teren, može da igra sjajno, on je veoma dobar igrač, ako nije povređen i ako mu se da vremena. Nadam se da će uspeti, jer sada svi sumnjaju u njega, ali ja sam ga gledao tri, četiri meseca svaki dan i znam kako može da igra. Nadam se da će to i pokazati- kaže Guaitis u Urbonasovom podkastu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Komentari(0)

Loading