MILANSKI KLUB SVE POTVRDIO Nejpir zvanično napustio crveno-bele i oblači dres Olimpije

19:25 | 21-12-2023

Košarka 0

Šabaz Nejpir je definitivno novi-stari košarkaš Armanija

Šabaz Nejpir
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Klub iz Milana objavio je na svom zvaničnom nalogu na Tviteru da se plejmejker vraća u njegove redove nakon što se rastao sa Crvenom zvezdom. 

Posle nekoliko dana "drame" na Malom Kalemegdanu, izjave trenera Crvene zvezde, Janisa Sferopulosa, da je Šabaz Nejpir tražio da ne igra, te da ga je izbacio iz tima, ali i poruke Nejpira na Instagramu da trener mora da priča istinu pred kamerama, pa onda i saopštenja crveno-belih, sada je jasno da je Šabaz Nejpir povratnik u redovima milanske Olimpije! 

HITNA REAKCIJA SA MALOG KALEMEGDANA Zvezda se oglasila o slučaju Nejpir, evo šta je prava istina

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Klub iz Milana objavio je fotografiju plejmejkera na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži "X" (bivšem Tviteru) uz opis: 

 

 

Podsetimo, ranije danas iz Zvezde su saopštenjem saopštili da će Nejpir karijeru moći da nastavi samo u Armaniju, zbog takve klauzule u raskidu ugovoru. 

– Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju! KK Crvena zvezda je postigao sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu Olimpija Armani iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023. u Beogradu uz suglasnost obe strane – navodi se o saopštenju beogradskog kluba. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading