SVIMA JE STAJALA KENDLA U GRLU Sve je otkriveno: Evo zašto su igrači Partizana bili na ivici suza

09:55 | 01-12-2023

Košarka 0

Partizan je pobedio PAO, a Danilo Anđušić je bio iskren posle meča

Partizan
ABA liga/Dragana Stjepanović

- Utakmica za pamćenje u svakom smislu i za gledanje i igranje. Dobra košarka, ovako želimo da izgledamo na obe strane terena. Izgledalo mi je da smo odigrali dobar meč, najvažnije je da smo pobedili, ovo je jako važno za nastavak takmičenja - počeo je Anđušić.

Dao je samo dva poena na meču, ali možda i presudna, na 90 sekundi pre kraja produžetka kada je uhvatio promašaj Pantera.

- Skočio sam, nisam ni ja nisam verovao da mogu da skočim, mislim da sam imao lični rekord sa skokom. Svi smo se podredili timu, doprineli, možda nešto na šta nismo navikli sa moje strane, ali sam se trudio da pomognem timu. Najvažnije je da pobeđujemo, onda svi izgledamo dobro.

Potom je pričao o bivšem saigraču Lesoru koji je po završetku meča došao do igrača crno-belih koji su stajali na centru terena. 

- Zamalo svi da plačemo zajedno. Bukvalno ništa nismo rekli, stajala nam je knedla u grlu, nedostaje nam. Ne bih da se vraćam na ekipu od prošle sezone, ali to drugarstvo koje smo imali, to se vidi. Zaslužio je ovakav doček, voleo bih da je i on sa nama sada. Ko zna, možda bude i u budućnosti.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Tagovi:

Komentari(0)

Loading