NOVI PEH ZA PARTIZAN Obradović zabrinuo navijače pred susret u ABA ligi

15:45 | 01-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana u subotu gostuje u Železniku ekipi FMP-a od 21 sat u 10. kolu ABA lige.

Obradović
Marko Metlaš

Svega 44 sata nakon završetka utakmice protiv Panatinaikosa, košakraši Partizana će pred sobom imati novi izazov.

Odlukom rukovodstva kluba domaćina sutrašnjeg meča, slobodne prodaje ulaznica neće biti, već će utakmicu uživo moći da gledaju vlasnici godišnjih ulaznica KK FMP i sponzori ovog kluba, kako je naznačeno u saopštenju istaknutom na sajtu tim iz Železnika.

Partizan pred ovaj duel ima skor 6-3, dok je tim Nenada Stefanovića na učinku od tri pobede i šest poraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ni jedna utakmica u ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ta u subotu. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano - rekao je Željko Obradović, trener košarkaša Partizana.

Prvotimac crno-belih Danilo Anđušić ističe da pristup mora da bude dobar.

- Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora ali moramo da budemo spremni - izjavio je Anđušić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Komentari(0)

Loading