MILVOKI NADIGRAO ATLANTU Bogdanović dvocifren u porazu Hoksa, Janis upisao tripl-dabl (VIDEO)

07:48 | 03-12-2023

Košarka 0

Solidna partija reprezentativca Srbije

Bogdan Bogdanović
AP Photo

Košarkaši Atlanta Hoksa doživeli su poraz noćas na gostovanju Milvoki Baksima, a u centru pažnje bila je fenomenalna partija Janisa Adetokumba, koji je ostvario tripl-dabl učinak, tako servirajući mali revanš rivalima za poraz od pre mesec dana sa samog početka sezone - 132:121.

Moćni Janis je blistao na terenu u svakom mogućem aspektu i na kraju je susret završio sa 32 poena, 11 skokova i 10 asistencija za 37 minuta na terenu. 

Bogdan Bogdanović AP Photo
 

Iz igre je šutirao 14/19 za dva poena i 0/1 za tri, pri čemu je dodao i četiri slobodna bacanja iz pet pokušaja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na terenu je bio i naš Bogdan Bogdanović, koji nije imao baš dobro šutersko veče, pošto je mogao da "gura" i daleko više od 14 postignutih poena na koliko je stao uz tri skoka za 25 minuta.

DENVER BEZ PREOKRETA PROTIV KINGSA Dominacija Jokića nedovoljna za trijumf Nagetsa (VIDEO)

Naime, Bogdan je iz igre imao 4/11 za dva poena i 2/7 za tri, dok na liniju za slobodna bacanja danas nije stajao. Od pogodaka se ističe trojka koju je dao uz zvuk sirene na kraju treće deonice.

U Atlanti je Janisu pokušao da isparira Trej Jang sa 32 poena, kao i Dedžonte Marej sa 30 ubačenih, ali je Adetokumbo imao leđa Dejma Lilarda koji je uz 25 poena podelio i devet assitencija uz šest skokova.

Dosta dugo se su se Hoksi držali u ovom meču i zapravo su tek poklekli u završnih deset minuta kada su postigli svega 23 poena, a Milvoki je taj period rešio sa +10. 

Posle ovog meča, Milvoki se vratio na staze pobede i sada je na trećem mestu Istoka sa skorom 14-6, dok je na drugoj strani Atlanta nastavila da posrće i sada je na 9-10. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading