SAGA OKO MIROTIĆA SE NASTAVLJA Da li će košarkaš Milana doći na meč sa Partizanom? Evo o kakvoj povredi se radi

09:41 | 03-12-2023

Košarka 0

Košarkaš Olimpije iz Milana će u narednim danima obaviti neophodne preglede

Alba - Armani
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Pravo niotkuda se sinoć pojavila vest da bi Nikola Mirotić mogao da propusti meč sa Partizanom u Evroligi u četvrtak u "Štark Areni", što bi svakako bila povoljna vest za ekipu Željka Obradovića. 

Kako je prvobitno naveo Telesport, Mirotić bi propustio barem deset dana na terenu i stoga ne bi bio u mogućnosti da doputuje u Beograd za meč sa crno-belima. U međuvremenu su se u italijanskim medijima pojavile dodatne informacije o povredi.

Sam klub istakao je da Mirotić ima problema sa upalom leve Ahilove tetive. Simptomi ove povrede su pojačan bol i ograničeno kretanje, a kako navode iskusni lekari sve se smiruje za najviše šest sedmica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Povreda svakako nije ozbiljnije prirode, ali će u italijanskom klubu preduzeti sve neophodne stvari kako bi obezbedili da njihov najbolji košarkaš prođe bez problema kroz sledeći period.

SPEKTAKL U ARENI Kako će zvezdaši dočekati Nikolu Mirotića?

Iz italijanskog kluba za sada nisu potencirali da li će Mirotić igrati naredne sedmice u Evroligi, a dosta toga će biti poznatije nakon što vidimo rostere za prvi meč Olimpije protiv Bajerna u Minhenu. Inače, ovaj tim danas igra i u Palakanestru protiv Sasarija.

Podsetimo, Mirotić je bio nadomak prelaska u Partizan ovog leta, ali je u poslednjem trenutku od toga odustao, što nije naišlo na dobar odaziv kod navijača crno-belih.

Meč između Partizana i Olimpije Milano na programu je u četvrtak od 20.30 časova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading