OBRADOVIĆ PRED MEČ SA "MANEKENIMA" U ARENI Kaminski neće biti u timu, tražićemo svežinu od igrača koji nisu igrali protiv Monaka

19:40 | 06-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana već u četvrtak imaju pred sobom novu utakmicu u Evroligi, pošto će zaigrati sa ekipom Olimpije iz Milana u okviru 13. kola pred domaćom publikom

Obradović
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Crno-beli su u dobroj seriji, vezali su dve pobede nad Panatinaikosom i Monakom i sada će tražiti treću protiv Italijana. Večeras je odrađen trening, a Željko Obradović kaže da je u pitanju opasan tim, iako u njemu neće biti Mirotića. 

- Igrali su veoma dobro u Minhenu, izgubili u produžetku, ali to je košarka. Imali su šansu da pobede. Kvalitetna ekipa, bez obzira što nedostaju neki igrači... Tim koji ima igrače sve osim Hajnsa sposobne da šutiraju za tri poena. To je mnogo važno kada govorimo o tome kako ćemo da odgovorimo na njihova iskakanja iz bloka - objasnio je Obradović. 

DELOVALO JE DA ĆEMO LAKO DOBITI, ALI... Luda utakmica Partizana i Obradovića ostavila u neverici

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posebno je istakao neke pojedince.

- Šilds trenutno dominira, igra izvanredno, Lo je pokazao da može da igra jako kvalitetno. Fojtman i Meli se smenjuju na pozicijama četiri i pet, plus Pojtres... Agresivnost dobijaju od drugih igrača odbrane, o tome smo već pričali sa igračima, imali video analizu i radili pet na pet postavljajući utakmicu. 

Pričao je i o zdravstvenom stanju Željko.

- Odradili smo trening, neki nisu čak ni pet na pet radili. Nadam se da će u četvrtak ujutru biti jasnija slika i da će utakmicu odigrati ista ekipa kao protiv Monaka. Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu.

Nivo energije je važan i zato će morati da odgovore igrači koji nisu igrali puno protiv Kneževa.

- Nivo energije biće jako važna stvar, zato treba tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali mnogo protiv Monaka. Naravno, tražićemo pomoć i od naših navijača, da nas bodre i da sve bude fer i sportski. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading