SFEROPULOS SVESTAN VAŽNOSTI TRIUMFA PROTIV MEGE Došli smo ovde nakon duple nedelje u Evroligi, zato je ova pobeda tako važna

21:00 | 11-12-2023

Košarka 0

Grčki stručnjak komentarisao je i povredu Šabaza Nejpira

Sferopulos
Foto: Printscreen Youtube

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da posle velike drame savladaju ekipu Mege u Hali sportova "Ranko Žeravica" serijom 9:0 u poslednja dva minuta meča, tako da su na taj način preživeli monstruozno drugo poluvreme Nikole Topića, ali i dabl-dabl raspoloženog Uroša Plavšića - 88:98.

Trener gostujućeg sastava, Janis Sferopulos bio je srećan zbog ishoda večerašnje utakmice, koja je na kraju otišla u korist crveno-belih. 

- Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas, znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. I odigrali smo dobru odbranu i napad i postigli 30 poena. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna - rekao je Sferopulos.

ZVEZDA POSLE DRAME SRUŠILA MEGU Sjajna partija mladog Topića, crveno-beli prelomili meč u poslednjim minutima

Nije Šabaz bio na parketu večeras, a Sferopulos kaže da nije u pitanju ništa strašno.

- Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve.

Upitan je i o igrama Topića, koji kao pozajmljen igrač ove sezone nastupa za tim Mege jako dobro.

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapretite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading