CENTAR REALA GOVORIO O SERIJI SA PARTIZANOM Pobedili bismo i da nije bilo tuče, znamo i kako

14:22 | 13-12-2023

Košarka 0

Francuski košakraš istakao je da bi njegov tim svakako odneo pobedu

Vensan Poarije
EPA/ERDEM SAHIN

Vensan Poarije je istakao da bi njegov tim savladao Partizan u polufinalnoj seriji Evrolige čak i da nije bilo "one" tuče u kojoj su glavni akteri bili Geršon Jabusele i Rudi Fernandez.

POSTOJE PROBLEMI Obradovića pred Žalgiris brine situacija sa pojedinim igračima

Partizan je prošle sezone bio na korak od Fajnal fora Evrolige, ali je ispustio prednost od 2:0 protiv Real Madrida.

Prelomni momenat serije desio se kada su Jabusele i Fernandez isprovocirali Kevina Pantera, a Poarije je istakao da bi "kraljevski klub" pobedio i bez toga.

- Ja uvek verujem u moj tim, tako da bih rekao da bismo i bez faula i svega što se desilo mogli da pobedimo. Mislim da bismo znali kako da se nosimo sa situacijom. Mi smo Real Madrid i verujemo da uvek možemo da pobedimo, čak i kada gubimo sa 2:0 u seriji. Mislim da bi se isto desilo u svakom slučaju - rekao je Poarije.

Nakon tog trijumfa, Real je počeo da igra još bolje, pa je ove sezone na skoru od 12 pobeda i samo jednog poraza.

- Verujem da ako postoji tim koji svi hoće da pobede, to je Real Madrid. Hoćemo da pokažemo svima da možemo da budemo prvi i da osvojimo trofej. Duga je sezona, izgubili smo neke utakmice, tako da nismo nepobedivi. Ali zaista igramo na visokom nivou i moramo to da produžimo što više. Imaćemo teških momenata tokom sezone, ali spremni smo na to i zato radimo svakog dana - zaključio je on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading