NOVI TRIJUMF RAJAKOVIĆEVOG TORONTA Slaba partija Micića u pobedi Oklahome, Atlanta ne može bez Bogdanovića (VIDEO)

08:40 | 19-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Toronto Raptorsa dočekali su na svom terenu ekipu Šarlota, a posle preokreta, uspeli su da dođu da upišu pobedu 114:99

Darko Rajaković
AP Photo

Ekipa Šarlota je bolje ušla u meč i imala dvocifrenu prednosti. Izabranici trenera Darka Rajakovića bolje su otvorili drugu četvrtinu i uhvatili rezultatski priključak. Usledila je reakcija košarkaša Šarlota, ali Reptorsi su igrali svoju igru i Jurili su prednost rivala.

Domaći košarkaši su  do vođstva su stigli tek posle trojke Šrudera za 71:70, pred kraj treće četvrtine. Potom, Šarlot je na kratko vratio prednost, da bi usledila serija od 12:0 Toronta koji konačno dolazi do vođstva i čuva ga do kraja meča za veliku pobedu.

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Siakam sa 27 poena, a po 22 postigli su Barns i Trent Džunior uz 17, odnosno 10 skokova. U poraženom Šarlotu istakao se Rozir koji je takođe meč završio sa 22 postignuta poena.

BALKANSKI NBA KLASIK PRIPAO JOKIĆU Denver razbio Dalas, nije im pomogla ni sjajna Dončićeva partija (VIDEO)

Košarkaši Atlante upisali su pobedu protiv ekipe Detroita 130:124, a u sastavu ekipe ponovo nije bilo povređenog Bogdana Bogdanovića.

Najefikasniji kod Houksa bio je Jang sa 31 poenom i 15 asistencija, Bej je dodao 21 poen. U poraženoj ekipi istakao se Kaningem koji je postigao 43 poena. 

Košarkaši Oklahome lako su savladali ekipu Memfisa 116:97. Reprezentativac Srbije Vasilije Micić nije upisao zapažen učinak za 7 minuta na terenu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Gildžus-Aleksander sa 30 poena, a pratio ga je Holmgren sa 17. Na drugoj strani, istakao se Vilijams sa 19 postignutih poena.

 

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading