BUKMEJKERI VERUJU CRNO-BELIMA Partizan opet favorit na gostujućem terenu u Evroligi

12:20 | 19-12-2023

Košarka 0

Prethodno je Partizan uspeo da uđe u seriju od četiri uzastopne pobede

KK Partizan
Tanjug/Marko Đoković

Košarkaši Partizana večeras od 21.00 čas u Valensiji igraju susret 15. kola Evrolige protiv istoimenog domaćina, gde će pokušati da ostvare petu uzastopnu pobedu i tako postanu jedini tim koji je u ovom periodu u takvom nizu. 

Pred Partizanom su redom padali Panatinaikos, Monako, Olimpija Milano i Žalgiris Kaunas, pa crno-beli trenutno zauzimaju sjajno četvrto mesto na tabeli, koje pored toga što garantuje mesto u plej-ofu donosi i prednost domaćeg terena.

To bi bila ogromna stvar za ekipu Željka Obradovića znajući koliko domaći navijači znače Partizanu i kakva atmosfera redovno vlada u "Štark Areni".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE PARTIZANA Mijailović najavio povratak Avramovića

Sa druge strane, ni Valensija nije u tako lošoj formi, jer je uspela da se trgne posle crnog niza i da zabeleži tri uzastopne pobede. Sada je na skoru 8-6, baš kao i crno-beli, ali zbog gore koš-razlike zauzima sedmo mesto.

Nema sumnje da bi pobeda na ovom gostovanju učvrstila Partizan u samom vrhu tabele, dok bi poraz malo zaustavio ovaj nalet, a pred teško gostovanje u Madridu u drugoj polovini sedmice. Bukmejkeri su dali šanse za večerašnju utakmicu. 

Tako je prema kvotama Partizan blagi favorit sa kvotom 1,87, dok je na Valensiju postavljena kvota 1,95. U prevodu u procente, crno-beli imaju 52% šanse za pobedu, dok Slepi miševi imaju 48% šanse.

 Prošle sezone, Valensija je bila problematična za Partizan i odnela je obe pobede, prvo posle produžetka u Beogradu, a potom i u Španiji.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading