OSVANUO NOVI SNIMAK SUKOBA "GROBARA" I POLICIJE Evo šta su navijači Valensije poručili pristalicama crno-belih (VIDEO)

12:22 | 20-12-2023

Košarka 0

Partizan je u 15. evroligaškom kolu savladao Valensiju na gostovanju sa 72:67, a utakmicu su između ostalog obeležili i neredi tokom prve četvrtine meča u Španiji

KK Valensija
Printscreen

U jednom momentu je došlo do tuče pristalica Parnog valjka i pripadnika policije, koji je trajao nekoliko minuta, a sada se pojavio i novi snimak tog nemilog događaja. Na njemu se vidi okršaj navijača beogradskog kluba i organa reda, ali i revolt pristalica Valensije koje su vikale "napolje, napolje." 

CRNO-BELI GRABE KA VRHU Ovako izgleda tabela Evrolige posle pobeda Partizana i poraza Crvene zvezde

Zbog svega što se desilo, domaćin se oglasio saopštenjem nakon utakmice.

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Valensija želi da se izvini svojim navijačima, posebno onima koji su svoje mesto imali blizu sektora 218, za događaje koje su izveli navijači Partizana, koji su zauzeli mesta koja nisu njihova i pokazali neljudsko ponašanje prinudivši nastup obezbeđenja snage i odluka o premeštanju domaćih navijača. Klub će raditi tako da se slična situacija više nikada ne ponovi - poručili su iz Valensije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Da podsetimo, izabranici Željka Obradovića nakon ovog duela nastavljaju duplo kolo u Španiji, gde ih očekuje u četvrtak (20.45) utakmica protiv Real Madrida. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading