NIJE DOBRA OSOBA, SVAŠTA JE PRIČAO O MENI Košarkaš Asvela brutalno isprozivao Mesinu

20:00 | 21-12-2023

Košarka 0

Jedan od najboljih igrača Asvela Timoti Luvavu pričao je o svom nekadašnjem klubu i tom prilikom iskoristio je mogućnost da kaže nešto o svom bivšem treneru Etore Mesini

Etore Mesina
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Jedan od najboljih igrača Asvela Timoti Luvavu pričao je o svom nekadašnjem klubu i tom prilikom iskoristio je mogućnost da kaže nešto o svom bivšem treneru Etore Mesini. 

Luvavu je prethodne godine nakon par meseci od starta sezone došao u Milano kao pojačanje i nije odlučio da se zadrži. 

- To je tim koji mi se ne sviđa, ne volim trenera. On nije dobra osoba, po mom mišljenju. Njegovo ime izaziva poštovanje; imao je sjajnu karijeru. Bilo je razočarenje, ne znam da li njegov recept i dalje funkcioniše. Čak i ako su rezultati pokazali nešto već dve godine, nisam razumeo način na koji sam ostavljen po strani, bez objašnjenja, bez komunikacije, kada smo uvek imali dijalog uprkos nesuglasicama. Nije mi se svidelo kada sam čuo da je rekao negativne stvari o meni ovog leta drugim timovima - rekao je Luvavu.

MOŽEMO DA POBEDIMO REAL Crno-beli spremni za paklenu borbu sa Madriđanima

Ove sezone, od dolaska Đanmarka Poceka, Luvavu je krenuo da igra daleko bolju košarku, pa od početka sezone prosečno beleži 14,4 poena, 3,7 skokova i 2,6 asistencija po utakmici.

Mesina je nedavno govorio o tome kako Nejpir želi da se vrati u Milano što je kasnije demantovano, ali kako se na kraju ispostavilo, to je bila jedina istina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading