ZANIMLJIVA UVERTIRA Legende Reala pobedile Partizan

19:42 | 21-12-2023

Košarka 0

Nakon pobede u Valensiji, veterani Partizana su ovog popodneva odigrali još jednu utakmicu protiv svojih "ispisnika". Ovog puta, rival crno-belih je bio Real Madrid, u svojevrsnoj predigri utakmice 16. kola Evrolige koja je na programu od 20:45.

Veličković
Marko Metlaš

Crno-beli su u odnosu na utakmicu u Valensiji bili pojačani dolaskom Novice Veličkovića koji je odigrao po poluvreme za oba tima. Takođe, po jedno poluvreme u dresu obe ekipe je odigrao i Ratko Varda. 

Iako je nekolicina igrača Partizana osećala posledice nakon prve "veteranske" utakmice ove nedelje, tokom prvog poluvremena je viđena ravnopravna borba iz koje su crno-beli izašli sa pola koša prednosti. 

U drugom delu meča, "brojniji" domaći tim je došao do preokreta i vođstva koje je u jednom trenutku iznosilo i devet poena. U poslednjih nekoliko minuta, crno-beli su uspeli da se približe, čak priđu u smiraj meča i na -2 posle pogotka Saše Pavlovića, ali je na kraju Real Madrid odneo pobedu rezultatom 71:67. 

Legende oba tima, biće večeras u WiZink centru i bodriće svoje timove u borbi za evroligaške bodove. 

Za crno-bele su igrali: Toza Zorkić, Milenko Tepić, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Uroš Tripković, Novica Veličković, Vladimir Petrović, Branko Sinđelić, Ratko Varda i Luka Bogdanović. 

Trenerski tandem činili su Miško Marić i Goran Ristanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading