RADI SE O KVALITETNOM PROTIVNIKU "Partizan je samo jedan meč izgubio kod kuće"

17:20 | 27-12-2023

Košarka 0

Trener košarkaša Virtusa Luka Bjanki izjavio je danas da se Partizan nalazi u odličnoj formi i dodao da njegov tim mora da odigra borben meč ako želi da ostvari pobedu u 17. kolu Evrolige

Luka Banki
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Košarkaši Partizana dočekaće sutra u 18.30 časova u Beogradu ekipu Virtusa u 17. kolu Evrolige.

-Prvi deo sezone zatvaramo mečom koji će biti izuzetno izazovan, pošto će biti odigran u jedinstvenom ambijentu. Partizan se nalazi u odličnoj formi. Imaju pet pobeda na poslednjih šest mečeva u Evroligi. Samo jednom su poraženi na svom terenu u Evroligi ove sezone. Moramo da odigramo borbenu utakmicu da bi potvrdili našu trenutnu poziciji na tabeli, pošto se radi o kvalitetnom protivniku- rekao je Bjanki, prenosi zvanični sajt kluba.

Virtus je treći na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i pet poraza, dok je Partizan na 11. poziciji sa skorom 9/7.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Znamo da naš tim očekuju veoma važne i teške utakmice. Partizan igra odličnu košarku i nalazi se u dobroj formi. Znamo da su veoma jaki kada igraju na svom terenu, zbog toga moramo da budemo 100 odsto spremni. Svaki posed će biti bitan i u odbrani i u napadu. Bićemo veoma koncentrisani, pošto želimo da dobijemo meč i da prvi deo Evrolige završimo na najbolji mogući način- istakao je košarkaš Virtusa Tornike Šengelija.

 

 

 

Za više sprtskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading