BIĆE ČUDNO IGRATI PROTIV NJIH "Naježim se kada se se setim skandiranja Argentini"

19:40 | 27-12-2023

Košarka 0

"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele" kaže Luka Vildoza

Luka Vildoza
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde iz prethodne sezone jeste Argentinac Luka Vildoza.Tokom letnjeg prelaznog roka Vildoza je napustio Zvezdu i potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, pa ova priča nije dugo potrajala, međutim argentinski košarkaš, za "Sport klub" kaže da se i dalje seća svih lepih stvari koje je doživeo u tom periodu u crveno-belom dresu.

ZVEZDA IMA MNOGO OPASNIH IGRAČA "Teodosića je teško zaustaviti"

-Biće teška utakmica, pobedili su u prethodnom meču u kojem je Teodosić odigrao sjajno, imaju veoma dobre igrače – Nedovića, Luku Mitrovića, u dobroj formi su, moramo da budemo svesni toga, i da igramo svoju igru 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni.

Na pitanje koje je njegovo najdraže sećanje na vreme provedeno u Beogradu, Vildosa je rekao:

-Sve čega se sećam je zaista lepo, osim poraza od Partizana u finalu, ali jedno od najdražih sećanja je kada su navijači počeli da skandiraju ‘Argentina’ protiv Žalgirisa. Gledao sam u sve te zastave, a čak i sada kada gledam te snimke na YouTube, naježim se. Osećam da sam voljen tamo, što je lepo.

Meč je na programu sutra od 20:15 u "OAKA" Areni.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading