BIĆE ČUDNO IGRATI PROTIV NJIH "Naježim se kada se se setim skandiranja Argentini"

19:40 | 27-12-2023

Košarka 0

"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele" kaže Luka Vildoza

Luka Vildoza

Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde iz prethodne sezone jeste Argentinac Luka Vildoza.Tokom letnjeg prelaznog roka Vildoza je napustio Zvezdu i potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, pa ova priča nije dugo potrajala, međutim argentinski košarkaš, za "Sport klub" kaže da se i dalje seća svih lepih stvari koje je doživeo u tom periodu u crveno-belom dresu.

ZVEZDA IMA MNOGO OPASNIH IGRAČA "Teodosića je teško zaustaviti"

-Biće teška utakmica, pobedili su u prethodnom meču u kojem je Teodosić odigrao sjajno, imaju veoma dobre igrače – Nedovića, Luku Mitrovića, u dobroj formi su, moramo da budemo svesni toga, i da igramo svoju igru 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni.

Na pitanje koje je njegovo najdraže sećanje na vreme provedeno u Beogradu, Vildosa je rekao:

-Sve čega se sećam je zaista lepo, osim poraza od Partizana u finalu, ali jedno od najdražih sećanja je kada su navijači počeli da skandiraju ‘Argentina’ protiv Žalgirisa. Gledao sam u sve te zastave, a čak i sada kada gledam te snimke na YouTube, naježim se. Osećam da sam voljen tamo, što je lepo.

Meč je na programu sutra od 20:15 u "OAKA" Areni.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading