SFEROPULOS I DAVIDOVAC OPREZNI "Iako su ostali bez nekoliko igrača, Igokea dolazi da se bori"

16:00 | 29-12-2023

Košarka 0

Crveno-beli zatvaraju 2023. godinu duelom sa Igokeom na domaćem terenu

Zvezda - Cibona
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza u ATtini od Panatinaikosa okreću se poslednjoj utakmici u godini, protiv Igokee u ABA ligi. Meč se igra u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark Arene, u subotu od 20 časova, a pred duel govorio je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

-Utakmica sa Igokeom označava početak drugog kruga takmičenja u kome želimo da nastavimo onako kako smo završili prvi, pobedom. Zbog toga moramo da budemo spremni da odigrao dobru utakmicu i sigurno naš protivnik će doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko odsutnih igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani, i uradimo stvari koje je neophodno da uradimo-rekao je trener Janis Sferopulos.

Očekivanja pred meč izneo je i Dejan Davidovac.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i koja sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je bez obzira na sve da odigramo dobar meč po dogovoru iz svlačionice i dodjemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama- rekao je Davidovac.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 12 pobeda i jednim porazom, dok Igokea deli treće mesto sa Partizanom sa devet pobeda i četiri poraza.

Komentari(0)

Loading