OBRADOVIĆ PROGNOZIRAO DERBI Da se igra na neutralnom terenu – Partizan, ali ovako – Zvezda

15:29 | 04-01-2024

Košarka 0

Pred večerašnju utakmicu Crvene zvezde i Partizana, svoja očekivanja izneo je bivši trener crveno-belih, Šaša Obradović

Saša Obradović
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Ukoliko pogledate trenutno stanje na tabeli, Partizan je bolje pozicioniran, isto tako crno-beli su već dva puta savladali Zvezdu ove sezone, ali iskusni stručnjak uprkos tome prednost daje klubu sa Malog Kalemegdana. 

-Neverovatno važna utakmica za oba tima. Može se reći da je Crvena zvezda kao domaćin u blagoj prednosti, ali kada je derbi u pitanju teško je bilo šta prognozirati. U svakom slučaju, važno je pobeđivati kada si domaćin, jer kako takmičenje odmiče sve je manje prava na kiks, pobede kod kuće ti daju šansu da ostaneš u trci, a trijumf u gostima pravi razliku - rekao je Obradović za Sportklub. 

HAOS PRED VEČITI DERBI Intersovanje nikad veće, cena karte "na crno" dostiže nestvarnu cifru

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Detaljno je Obradović analizirao večite rivale. 

- Partizanu je došao Džejlen Smit, čime je dobijena sigurnost na poziciji plejmejkera, s obzirom na duže odsustvo Alekse Avramovića zbog teže povrede. Na drugoj strani, Crvena zvezda je jaka na spoljnoj liniji, pa možemo da očekujemo kvalitetne duele spolja, ali i pod košem, gde je Partizan u prednosti. Da se utakmica igra na neutralnom terenu, dao bih malu prednost Partizanu, ali s obzirom na to da je Crvena zvezda domaćin i da derbi igra posle velikog trijumfa nad Fenerbahceom, to značajno menja stvari - rekao je Obradović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading