MNOGO JE RAZLOGA ZA SLAVLJE, ALI BRINU POVREDE Sferopulos otkrio kada će se znati šta je sa Topićem i Bolombojem

23:03 | 04-01-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras posle trijumfa nad Partizanom da je ovo najvažnija pobeda za klub od njegovog dolaska i dodao da je ona poklon navijačima "crveno-belih".

Janis
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 88:72 u meču 19. kola Evrolige.

- Čestitam igračima, odigrali smo odličnu utakmicu, pogotovo prvo poluvreme. Veoma je važno što smo imali šestoricu dvocifrenih igrača i čak 21 asistenciju. Cela ekipa je odigrala na visokom nivou, ovo je timska pobeda. U drugom poluvremenu Partizan je pokušao da se vrati, to smo i očekivali, jer je u pitanju kvalitetan tim, ali smo manje-više kontrolisali celu utakmicu - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije posle utakmice.

Crvena zvezda je na ovom meču imala veliku podršku navijača. "Crveno-bele" je na utakmici sa Partizana bodrilo 20.143 navijača.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Hvala navijačima na velikoj podršci, bili su uz nas, oni su naš šesti igrač i ova pobeda je poklon njima. Ovo je i najvažnija pobeda za klub od mog dolaska, znamo koliko svima ona znači - dodao je Sferopulos.

Na utakmici sa Partizanom povredili su se košarkaši Crvene zvezde Nikola Topić i Džoel Bolomboj. Sferopulos je rekao da će stepen povrede dvojice igrača biti poznat sutra ujutru.

- Obojica su zadobila povrede i posle utakmice su krenuli u bolnicu na dodatne preglede. Njihovo stanje biće poznato sutra - zaključio je Sferopulos i dodao da Luka Mitrović neće biti spreman za subotu i meč sa Cedevita Olimpijom u 15. kolu regionalne ABA lige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading