LEGENDARNI TRENER ANALIZIRAO DERBI Objasnio šta je razlog ubedljive pobede Zvezde, pa jednom opaskom nasmejao sve

11:21 | 05-01-2024

Košarka 0

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener, Aleksandar Aco Petrović, pomno je ispratio evroligaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana

Aco Petrović
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Crvena zvezda je pred svojim navijačima rutinski savladala Partizan u 19. kolu Evrolige (88:72) i tako se revanširala ljutom rivalu za poraz u prvom delu sezone. 

Zvezda čitav meč kontrolisala dešavanja na terenu, veći deo utakmice imala je dvocifrenu prednost, koja je u nekim momentima iznosila 20+ poena i na kraju apsolutno zasluženo došla do ubedljive pobede. 

Petrović, koji često komentariše nastupe srpskih klubova u Evroligi, nakon utakmice imao je samo reči hvale za igru Crvene zvezde. 

CRVENO-BELI RAZBILI PARTIZAN, ALI BRINU POVREDE Zvezdin centar doživeo prelom, čeka se stanje oko mladog Topića

- Večeras je sve bitno bilo vezano uz Crvenu zvezdu! Sjajna odbrana, dobijen gotovo svaki duel, asistencije Teodosića, 'rolanje' Gilespija, Gedraitis na četvorci, nenametljiva, a sjajna kontrola ritma mladih plejmejkera Crvene zvezde - napisao je Petrović.

Jednom navijaču zapala je za oko da je Petrović napisao "mladih plejmejkera Crvene zvezde", pa je uz osmeh ostavio komentar: 

-Teodosić mlad.

Odmah je usledilo objašnjenje iskusnog trenera da nije mislio na njega.

-Topić (18), Jago (23) - napisao je Petrović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading