MLADI AS PARTIZANA DOMINIRA U AMERICI Savo Drezgić zablistao "preko bare", umalo tripl-dabl

09:20 | 07-01-2024

Košarka 0

Kao bomba odjeknula je vest nekoliko sati pre meča između Virtusa i Partizana u 17. kolu Evrolige da Savo Drezgić više nije igrač "parnog valjka", te da će karijeru nastaviti u Americi

KK Partizan
Tanjug

Savo Drezgić, jedan od najvećih mladih talenata Partizana, karijeru je nastavio u Americi, tačnije na Akademiji na Floridi.

Iako su mnogi verovali da će mlađani košarkaš stasavati u crno–belom dresu, on se odlučio za drugi korak, a vest je objavljena na društvenim mrežama od strane agencije koja očigledno zastupa Savu Drezgića.

AMERIČKI MILIONER PODELIO SNIMAK SA VEČITOG DERBIJA UZ JAKU PORUKU Najgore je što je novac na prvom mestu, a ne strast prema sportu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athlete+ (@athleteplusorg)

– Velike vesti! Od Evrolige do Sjedinjenih Američkih Država! Savo Drezgić iz Partizana prelazi na Akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo velika promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. Pogledajte gde vas vaši snovi mogu odvesti kada ciljate visoko i radite naporno. Savino putovanje je sjajan primer da je sve moguće ste istrajni. Srećno, Savo! – stoji u saopštenju na Instagramu agencije koja zastupa mladog igrača.

Njegov novi tim ostvario ubedljivu pobedu nad ekipom Oranžvil rezultatom 92:67. 


Drezgić je u ovoj utakmici postigao 15 poena, uhvatio osam skokova i zabeležio 10 asistencija, što znači da su mu samo dva skoka falila do tripl-dabla!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading