OVO SU REZULTATI ISTRAŽIVANJA EVROLIGE Crno-beli favoriti za fajnal-for, čelnici klubova pohvalili Tea i Žoca

15:22 | 09-01-2024

Košarka 0

Srpski timovi su u fokusu evroligaša

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

 

Evroliga je objavila rezultate istraživanja koje redovno sprovodi na polovini sezone, a u kojem su učestvovali Generalni menadžeri timova. Istraživanje se tiče najboljih pojedinaca, kao i timova, u različitim kategorijama, a rezultati koji su objavljeni su više nego zanimljivi. 

Naime, kada je reč o kandidatima za titulu najkorisnijeg igrača sezone, Fakundo Kampaco je prvi favorit sa 55.6odsto glasova, dok je Majk Džejms na drugom mestu sa 22.2 odsto. Kada je reč o trenerima, Željko Obradović je dobio 33.3 odsto glasova, Luka Banki je drugi sa 27.8, a trener šampiona Evrope, Real Madrida Čus Mateo je treći sa 27.8 odsto. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

RIKI RUBIO ZAVRŠIO SA NBA Nekadašnji MVP Mundobasketa bi mogao u Španiji da nastavi karijeru

Ono što je zanimljivo, među četiri kandidata, po glasovima čelnika klubova, za Fajnal for je Partizan sa 44.4 odsto glasova. Takođe, crno-beli su odabrani ao drugi najnezgodniji protivnik, uz Real Madrid.

Svoje mesto među najboljima našao je i Miloš Teodosić. Naime, plejmejker Crvene zvezde je izglasan kao drugi asistend lige sa 27.8 odsto glasova. Na prvom mestu je Fakundo Kampaco sa 61.1 odsto.

Rezultate istraživanja pogledajte ovde:

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading