POZNATO KO SUDI MEČ PARTIZANA I MAKABIJA Crno-beli dočekuju Izraelce u "Areni", pravdu deli čovek koji privlači veliku pažnju javnosti

15:40 | 11-01-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana u petak će na domaćem terenu odigrati meč protiv Makabija u 21. kolu Evrolige, a čelnici elitnog takmičenja su odredili i arbitre za ovaj susret

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

Kao glavni sudija je delegiran Slovenac Matej Boltauzer, dok će mu pomagati Poljak Jakub Zamojski i Estonac Rain Perandi.

Partizan je trenutno na skoru 10-10 i desetom mestu na tabeli Evrolige (isti skor imaju i devetoplasirana Valensija i jedanaestoplasirana Baskonija). Makabi je na šestoj poziciji (12-8, koliko imaju i Panatinaikos i Fenerbahče na četvrtom i petom mestu) posle 20 odigranih mečeva.

DOLAZE MILIONI IZ EMIRATA Senzacionalan dogovor između Evrolige i Dubaija: Svi se pitaju šta ovo znači za Partizan i Zvezdu?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Košarkaši Partizana u 21. kolu Evrolige dočekuju Makabi u petak od 20.30 sati u Beogradskoj areni. Crno-belima je posle teškog poraza u Istanbulu od Fenerbahčea (91:76) pobeda nad Izraelcima imperativ kako bi nastavili ravnopravnu borbu za plej-of. S druge strane, “ponos Izraela” je u sredu ubedljivo pobedio Virtus (95:78), pa sada ima dve pobede više u odnosu na ekipu Željka Obradovića.

Trener Makabija Oded Kataš bio je veoma zadovoljan posle meča sa Virtusom i pobede nad, do juče, drugoplasiranom ekipom Evrolige. Trijumf Barselone nad Olimpijakosom (86:78) u 20. kolu spustilo je Italijane za jednu poziciju na tabeli ali sa istim skorom kao Barsa (14-6). 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading