PROŠAO SAM KROZ PAKAO Ledej jedva čeka utakmicu sa Makabijem: Imam dobar osećaj

16:22 | 11-01-2024

Košarka 0

Košarkaš Partizana Zek Ledej izjavio je danas u Beogradu da je ekipa održala sastanak i da ima dobar osećaj pred utakmicu sa Makabijem.

Zek Ledej
Marko Metlaš

Partizan će sutra od 20.30 časova u Štark areni dočekati Makabi u 21. kolu Evrolige. "Crno-beli" su na poslednjih pet mečeva u Evroligi zabeležili četiri poraza.

Partizan je u utorak u 20. kolu Evrolige u gostima poražen od Fenerbahčea rezultatom 91:76, dok je Makabi u Beogradu savladao Virtus 95:78.

- Nisam igrao nekoliko utakmica, ali to je prošlost. Moram sada da pomognem timu, nisam hteo da propustim utakmice, ali prosto je bila takva situacija, pokušao sam što brže da se vratim na parket, prošao sam kroz pakao da se vratim i pomognem saigračima. Makabi ima dobar tim, sigurno će biti čvrsti. Već duže vreme igraju dobru košarku, a na nama je da se držimo dogovora i plana koji je trener osmislio - istakao je Ledej na konferenciji za medije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je dodao da ne gleda stanje na tabeli Evrolige.

- Samo me zanima šta je našem timu potrebno da budemo dobri i da pobeđujemo. Nismo bili na potrebnom nivou na prethodne dve utakmice protiv Fenerbahčea i Crvene zvezde. Imali smo satanak, imam dobar osećaj pred utakmicu sa Makabijem - konstatovao je Ledej.

Bek Partizana Džejlin Smit dodao je da izraelski tim ima odličnu spoljnu liniju.

- Biće sjajan meč, sada krećemo na sve ili ništa. Uzbuđen sam zbog meča - zaključio je Smit.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading