ZVEZDA PROTIV ČAČANA Sferopulos otkrio plan crveno-belih

16:42 | 13-01-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Joanis Sferopulos kaže da njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige protiv Borca mora da bude fokusirana i skoncentrisana.

janis sferopulos
EPA-EFE/L. Rico

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u nedelju čačanski Borac, u utakmici 16. kola ABA lige.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra jako brzo, puno trči, sa dobrom hemijom u timu, i koja zna kako da igra zajedno kao tim. Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i koncentrisani da igramo dobru odbranu kako bismo zaustavili njihovu igru, a napadački ćemo morati da 'čitamo' njihovu odbranu i da ih napadamo na pravi način - rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i dva poraza, dok je Borac trenutno deseti sa skorom 7/8.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac je naveo da je Borac ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja.

- Igraju dobro, to je dobar tim, sa dobrom hemijom. Imaju dobre strance, iskusne domaće igrače i igraće protiv nas bez pritiska. Jasno je da ćemo morati da nametnemo naš ritam, jer igraju brzo sa puno šuteva sa distance i prodora. Želimo nove bodove i novu pobedu u ABA ligi - rekao je Davidovac.

Zvezda će na ovom meču biti oslabljena pošto trener Sferopulos neće imati na raspolaganju Nemanju Nedovića, Nikolu Topića, ali vrlo verovatno ni Miloša Teodosića i Majka Tobija.

Utakmica Crvena zvezda - Borac igra se u nedelju od 19.30 u Beogradskoj areni.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading