PANATINAIKOS RUTINSKI SLAVIO PRED PARTIZAN Lesor odmarao, Papapetru na terenu posle tri meseca

20:00 | 14-01-2024

Košarka 0

"Zeleni" rutinski pred evroligaški duel

Lesor
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Košarkaši Panatinaikosa slavili su na gostovanju protiv Lavria rezultatom 92:76. Atinski "zeleni" su ovim trijumfom napravili lepu uvertiru pred evroligaški duel sa Partizanom koji je na programu 19. januara.

Već posle prve deonice bilo je jasno u kom pravcu će ići pomenuti meč. Pomenutu četvrtinu izabranici Ergina Atamana rešili su u svoju korist rezultatom 25:16, da bi na poluvremenu na semaforu stajalo 46:31.

GLUMICA EMOTIVNOM REAKCIJOM ODUŠEVILA "GROBARE" Pokazala kako se bodri voljeni klub, snimak iz Arene "zapalio" čitav internet (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Do kraja susreta su održavali prednost i nisu dozvoljavali domaćinu da ozbiljnije pripreti i priđe na pristojniju razliku.

U timu "zelenih" nije bilo Matijasa Lesora koji je odmarao, dok se na parket posle skoro dvomesečne pauze vratio još jedan bivši igrač Partizana, Joanis Papapetru.

Što se košgeterskog učinka tiče, Panatinaikos je do pobede predvodio Kostas Adetokumbo sa 16 postignutih poena, a pratio ga je Grigonis sa 12. Kod poraženog sastava bolji od ostalih bio je Kastanjeda sa 18 koševa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading