TO JE BILA MOJA ODLUKA Trener FMP-a otkrio zbog čega je igrao bez jednog od najboljih igrača

21:00 | 21-01-2024

Košarka 0

Iga Besona nije bilo ni u protokolu

Stevan Mijović
Aba liga Dragana Stjepanović

Košarkaši FMP-a izgubili su ubedljivo u utakmici 17. kola ABA lige od Crvene zvezde na gostujućem terenu u "Štark Areni" sa 33 poena razlike - 87:54. 

Trener gostiju, Stevan Mijović kaže da se njegovom timu ponavljaju iste boljke i da će biti potrebno nastaviti sa jakim radom u daljem toku sezone. 

- Čestitao bih Zvezdi na zasluženoj pobedi. Što se same utakmice tiče, ovo nama nije interesna grupa, znamo da je Zvezda nivo više. Pokazali smo boljitak u nekim stvarima u prvom poluvremenu. Opet neki problemi koji se ponavljaju, opet loše zatvaramo četvrtinu, posebno drugu gde smo imali pet poena minusa, a završili sa -14. Opet govorim o tome da mi iz utakmice na manji broj poena odemo na više od 30 razlike. Drago mi je što smo u nekim momentima protiv Zvezde pokazali energiju i pamet, neku čvrstinu, ali nismo uspeli to da uradimo u kontinuitetu, zato je rezultat ovako. Nastavljamo da radimo - rekao je Mijović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SFEROPULOS ZADOVOLJAN POSLE FMP-A To očekujem od igrača, iz dobre odbrane da dobijemo velike utakmice

Došao je Mijović u nezgodnom momentu u FMP.

- Jasno, došao sam u nezgodnom trenutku i teškom kada je raspored u pitanju. Dobili smo dva meča u gostima, potom smo dve izgubili. Svaka utakmica je teška. Na nama je da radimo i da ispravljamo stvari što je bolje moguće. Nema se vremena, nama je svaka utakmica finale. Trudimo se, non-stop smo u sali. Momci rade dobro, nastavljamo dalje, nadamo se da će neke stvari same doći. Ima promena u timu, mene kao trenera, potrebno je vreme koje mi nemamo. Nadam se i verujem da će ići sve bolje u bolje.

Danas u protokolu nije bilo ponajboljeg igrača Pantera, Iga Besona, a saznali smo i zbog čega. 

- Nije bio u sastavu mojom odlukom. Videćemo treningom šta će da se dešava. Probali smo nešto, tu je, na njemu je da se pokaže putem treninga - dodao je Mijović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading