DEKI ME JE PREDUHITRIO Trener Mege emotivan posle meča sa Partizanom: Hteo sam da zovem Milojevića, ali zvao je on mene

22:45 | 22-01-2024

Košarka 0

Mnogo emocija je bilo ove večeri u Areni

Mega
FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Trener košarkaša Mege Marko Barać izneo je utiske nakon meča sa Partizanom.

Mega je izgubila od Partizana 112:80 u 17. kolu ABA lige, a taj duel bio je oproštaj od preminulog Dejana Milojevića, koji je ostavio trag u oba kluba.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Povod za ovakvu vrstu ambijenta je jako tužan za sve, ali ja želim da čestitam ljudima koji su došli i napravili ambijent kakav Deki zaslužuje. Žao mi je što nismo pružili otpor pred ovakvom publikom, bilo im je teško da se adaptiraju. Stekao se utisak da može da se igra napadačka utakmica, ali sam znao da čim domaćin pojača tempo da ne možemo da pariramo. Dejan je bio oličenje borbe i želeo sam da se moji momci bore, Na momente je to izgledalo tako, ovo je novo iskustvo za njih i nadam se da će se sledeći put pred ovakim ambijentom da se pokažu bolje - rekao je Barać.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govorio je o poznanstvu sa Dejanom Milojevićem.

- Značio je mnogo, zaista se ne pamti kada je zavladala ovoliko tuga u gradu i košarkaškoj zajednici. Nikome nije bilo lako ni nama da mislimo na košarku. Saučešće porodici. Nakon što sam preuzeo Megu, znajući za iskustvo i šta je doneo klubu, mislilo sam da ga zovem. Ali preduhitrio me, zvao je on mene. Bio sam mu neizmerno zahvalan. Želo sam da ga pitam kako ceo trenerski posao i sve iznosi sa osmehom, ali kada sam ga bolje upoznao kao osobu, to je bilo izlišno. To je bio on - istakao je Barać.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading