ZVEZDA ĆE U BERLINU IMATI VELIKU PODRŠKU Heroj nacije stigao da bodri crveno-bele protiv Albe

15:56 | 25-01-2024

Košarka 0

Momak koji je protekle godine postao heroj nacije na Mundobasketu stigao je u prestonicu Nemačke, gde će bodriti bivši klub.

Boriša Simanić
Twitter Screenshot/simanic_mladen

Boriša Simanić je za prilično kratko vreme ušao u srca svih ljubitelja košarke u našoj zemlji.


Srebrni reprezentativac naše države je, braneći boje nacionalnog tima Srbije, izgubio bubreg na Mundobasketu koji je održan prošlog leta.

Izašao je iz svega kao heroj, a kako se još uvek nije vratio na parket, čini se da ima vremena na pretek.

Isto je iskoristio da se danas nađe u Berlinu, gde će bodriti Crvenu zvezdu protiv Albe, sudeći po fotografijama njega i njegovog oca na društvenoj mreži "X".

BITI ILI NE BITI ZA CRVENO-BELE Zvezdi gostovanje u Berlinu može da prelomi sezonu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vremena za popravni više nema, Crvena zvezda će u Berlinu imati imperativ pobede ukoliko želi da ostane u trci za plasman među osam najboljih timova u Evropi.

Četa Joanisa Sferopulosa u četvrtak od 20 časova u Mercedes-Benz Areni protiv dobro poznatog protivnika ima "nezahvalan zadatak" - pobediti. Sve ostalo bi bitno smanjilo šanse čete sa Malog Kalemegdana da se nađe u plej-ofu elitnog evropskog takmičenja.

A čini se da je ovo najbolji mogući rival koji je mogao da "padne" Crvenoj zvezdi u ovom momentu takmičenja, gde je svaka utakmica pravo "malo finale", a pobeda je imperativ iz kola u kolo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading