"KABOKLO MI JE REKAO DA SAM P***A" Heroj Jago nakon velike pobede u derbiju: Hoću da mi opet ovako skandira Arena

22:50 | 28-01-2024

Košarka 0

Brazilski plejmejker bio je vidno raspoložen nakon pobedničkog koša u večitom derbiju, gde je ponovo trijumfovao protiv reprezentativnog kolege i dobrog prijatelja, Bruna Kabokla.

Jago dos Santos
Aba liga Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 88:86 u derbiju 18. kola Admiral Bet ABA lige. Ovom pobedom Zvezda je gotovo izvesno obezbedila prvo mesto na Jadranu, pošto je sada na skoru 15-2, dok crno-beli imaju tri trijumfa manje.

Zvezda je konstantno bila u prednosti, međutim, u samom finišu Partizan je uspeo da se vrati i gledali smo neizvesnu završnicu. Utakmicu su obeležili i brojni incidenti na terenu.

Nakon meča, utiske je izneo strelac pobedonosnog koša, Jago dos Santos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Tri razloga Zvezdine pobede u derbiju: Jago izbrisao crnu mrlju nakon 35 minuta savršenstva

 

Jago dos Santos Alo/ Marko Metlaš
 

“Volim ovo, volim ovakve utakmice, pre svega zato što je ovo derbi, ali i zbog toga što sam igrao protiv Bruna i opet pobedio. Moraće opet da mi plati večeru“, smeje se Brazilac i nastavlja...

“Jako bitan momenat za sve, mnogo velika pobeda. Za mene je sve isto, jer smo izgubili prethodnu utakmicu, a sad nas čeka duplo kolo Evrolige. Bitna je pobeda zbog energije i atmosfere u timu, kada se dobije derbi uvećava se timsko samopouzdanje“.

Opisao je i kako se osećao kada je postigao pobedonosni koš.

“Iskreno, ne znam kako sam se osećao. Dobio sam loptu i svi su radili za mene. Volim ovakve momente, jer ovakve stvari određuju da li su dobar ili mnogo dobar igrač. Igrali smo kod kuće, imao sam više samopouzdanja da uzmem poslednji šut. Išao sam ka košu i probao da nađem najbolje rešenje“.

Podelio je i utiske o tome kako je kada mu skandira cela Arena.

“Sviđa mi se to i želim još, imam još više samopouzdanja. To je važno za sve nas“.

Moglo se primetiti da su se Bruno Kaboklo i on našli u razgovoru nakon meča.

“Ne znam da li smem da kažem, ali rekao mi je da sam pi**a. Ja sam mu odgovorio da on dobro zna da je poslednji šut moj šut i da je bio na terenu bilo bi bolje za Partizan. Ali, pošto nije bio u igri, pogodio sam“.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading